Tunnetko Disney prinssit?

post thumb
Tyylilajit
by Anna/ on 08 Jul 2021

Tunnetko Disney prinssit?

Sanomattakin on selvää, että kauniit prinsessat tarvitsevat oman prinssinä. Disney prinssit ovatkin toinen toistaan komeampia ja uljaampia. Mutta tiedätkö kuka prinsseistä kuuluu kenellekin? Prinssi Uljas kuuluu Tuhkimolle ja prinssi Phillip Ruususelle. Ariel puolestaan on saanut Ericin ja Belle Adamin. Aladdin kuuluu Jasminelle, Pocahontas pitää yhtä kapteeni John Smithin kanssa. Näiden lisäksi ovat kapteeni Li Shang, prinssi Naveen ja Flynn Rider. Nämä herrat kuuluvat Mulanille, Tianalle ja Tähkäpäälle.

Disney prinssit ja miesmakusi

Prinssejä miettiessä on hauska ajatella, minkälainen miesmaku kenelläkin on. Aladdin on hiukan hipsterimäinen ja vähän paha poika. Tämä renttu viihtyy usein ilman paitaa. Uljas taas tähtää naisten suhteen varsin korkealle ja jahtaa mielellään naistansa. Tähän liittyy tietenkin hyvä perhe sekä iso pankkitili. Phillip on prinsseistä se, jolla on myös pehmeä puoli ja aivan varmasti vie sinut piknikille puistoon. Erik on kuuma ja pitää luksuksesta.

LI Shang on etninen ja ehkä jopa omaperäinen sekä rauhallinen ja lojaali. John Smith ei tasan asetu milloinkaan aloilleen. Florian on herttainen eikä välitä siitä, jos häntä pompottaa tai määräilee. Disney prinsessa elokuvat ovat mielenkiintoisia katseltavia ja samalla voi vähän miettiä omaa miesmakuaan peilaamalla siihen, millaisesta komistuksesta tykkää ja kuka sinuun eniten vaikuttaa.

Prinsseistä tulee ihannemiehiä

Et ole ollenkaan outo, jos olet luonut ihannemiehen kuvan itsellesi näiden prinssien mukaan tai edes yhden mukaisesti. Näiden prinssien tenho ei haihdu, vaikka vuodet kuluvat ja sukupolvi toisensa perään niihin tutustuu. Jokainen meistä prinsessoista toki haluaa, että itselle löytyisi elämän varrella upea prinssi. Sellainen, joka on komea, kohtelias, osaa käyttäytyä ja huomioi lahjoilla sekä huomionosoituksilla.