Netflix-elokuvat

post thumb
Tyylilajit
by Anna/ on 21 Oct 2021

Netflix-elokuvat

Netflix on hyvin tunnettu suoratoistopalvelu, josta tietyllä kuukausimaksulla saa katsoa rajattomasti sivun valikoimasta löytyviä sarjoja ja elokuvia. Netflix-elokuvat ovat loistavaa ajanvietettä vaikkapa viikonloppu illalle, riippumatta siitä vietätkö sitä yksin vai seurassa. Netflixistä löytyy sopivaa sisältöä niin lapsille, että aikuisille ja hyvän elokuvan tai sarjan löytäminen on helppoa ja nopeaa jaettujen kategorioiden ja Netflixin omien käyttäjäsi katseluhistorian mukaan luotujen suositusten avulla.

Netflix-elokuvat perheen pienimmille

Netflix-leffoja löytyy satoja, joista hyvä osuus on tarkoitettu lapsille, tai vähintään lapsenmielisille. Sivulla itse asiassa on mahdollista tietylle käyttäjälle asettaa oma ikärajoitus, joka piilottaa sen ylittävät elokuvat ja sarjat. Näin voi rajata mitä kaikkea lapsi voi katsoa jos hänellä on Netflix käytössään, niin ettei sitä ole aina joku valvomassa mitä hän laittaa sieltä itselleen pyörimään.

Koska Netflixin valikoima on niin valtava, sieltä löytyy paljon uutta katseltavaa. Tarjolla on myös lapsille jo entuudestaan tuttuja suosikkeja, joita on ehkä saatettu aiemmin katsoa televisiosta, jos on satuttu ajallaan paikalle. Kaikille löytyy varmasti jotain, juuri silloin kun sitä tarvitaan. Ei ole väliä tykkääkö prinsessoista vai supersankareista eikä ole väliä onko katsoja 5-vuotias vai 12-vuotias.

Miksi sinun tulee maksaa, että voit katsoa Netflix-leffoja?

Netflixistä löytyy niin vanhoja, että aivan uusia elokuvia katsottavaksi, mutta miten Netflix saa luvan näyttää elokuvia sivullaan? Netflix itse asiassa tekee yhteistyötä suoraan elokuvien tuottajien kanssa, jotta sovellus saa striimausoikeuden heidän elokuvilleen. Netflix siis joutuu myös itse maksamaan sisällöstä, jota sivustolla näytetään. Tämän takia Netflix-elokuvat ovat täysin laillista katsottavaa, toisin kun oletettavasti minkä tahansa ilmaisen sivuston tarjoavat elokuvat.

Netflix-elokuvat siis tukevat niiden valmistajia, mutta toki Netflixin tulee maksaa muustakin kun vain sisällöstä. Netflixin täytyy ylläpitää palvelimiaan, jotta sisällön katselu olisi vaivatonta. Ulkoasun täytyy myös olla moderni ja silmää miellyttävä. Palvelu täytyy myös edelleen silloin tällöin mainostaa, jotta uudet ihmiset kiinnostuisivat siitä tai että vanhat ehkä palaisivat tilaajiksi.

Netflixin suosituimmat elokuvat

Jos kaipaat kauhuklassikoita, sivustolta löytyy mm. Sinister ja useampi Purge elokuva. Komediasta esimerkkejä ovat vaikka The Girl Next Door sekä Kauhea Kankkunen. Tuttuja elokuvia siis löytyy, mutta jos etsii jotain uutta katseltavaa, mikä on herättänyt muissa kiinnostusta, Netflixistä löytyy lista 10 eniten katsotuimmasta elokuvasta tai sarjasta maassasi. Katsottavaa löytyy niin paljon, että välillä muunkinlainen viihdyke on paikallaan. Siihen Galaksino live kasino on yksi hyvistä vaihtoehdoista.

Netflixistä löytyy myös ”palkitut elokuvat” osio, josta nimensä mukaan löytyy palkittuja elokuvia, sekä hittejä ja muista eri syistä tunnettuja elokuvia. Jos Netflixin katsotuimmat elokuvat siis houkuttelevat, kannattaa etsiä tämä sivu ja selailla, jos sieltä sattuisi löytymään sinulle sopivaa katsottavaa.

Netflix-elokuvat ja niiden hinta

Netflix tarjoaa tilaajalle kolme eri tilaus vaihtoehtoa, joista voi valita itselleen kaikkein sopivimman. Netflixin hinta vuodelta vaihtelee noin 96 ja 192 euron välillä riippuen minkä niistä kolmesta valitsee. Kuten aiemmin todettiin, jotkin elokuvat netissä ovat ilmaisia, mutta niiden katsomisessa on aina riskinsä. Netflixin hinnat eivät ole mahdottomia, joten lopulta palvelusta maksaminen on ehdottomasti kannattavaa.

Netflixin vuosihinnan haarukka on noin suuri, koska Netflix tarjoaa tilaajalle kolme eri tilaus vaihtoehtoa, joista voi valita itselleen kaikkein sopivimman. Tilauksessa kasvaa muun muassa se kuinka monelta laitteelta Netflixiä voi katsella samanaikaisesti, sekä kuinka korkealla laadulla ohjelmia voi katsoa.

Netflix-elokuvat sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin, kaikenlaisille ihmisille, kaikenlaisina aikoina. Vaikka katsoisit myöhään yöllä ja sattuisit nukahtamaan kesken sarjan, Netflix tietyn ajan jälkeen keskeyttää jaksojen toistamisen. Karanteenin aikana Netflixiin lisättiin suosittu ominaisuus, jolla voit ystävien kanssa keskustella ja katsoa ohjelmia samanaikaisesti sivustolla. Sivustoa siis päivitellään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja tämän takia se on syystäkin suosituimpia suoratoistopalveluita ympäri maailman.