Elokuvia netistä ilmaiseksi

post thumb
Tyylilajit
by Anna/ on 06 Aug 2022

Elokuvia netistä ilmaiseksi

Tiedätkö, mistä etsiä elokuvia netistä ilmaiseksi? Tässä keskitymme elokuviin, joita on mahdollista katsoa suomenkielellä tai suomeksi tekstitettynä. Elokuvia löytyy ilmaiseksi monelta eri nettisivulta ja suoratoistopalvelusta, tässä esittelemme osan niistä. Osalla elokuvien tarjoajista on mahdollista ottaa ensin määräaikainen ilmainen kokeilujakso ja osalla on myös maksullista sisältöä ilmaisen sisällön ohella. Myös täysin ilmaiseksi elokuvia tarjoavia nettisivuja ja suoratoistopalveluita on olemassa.

Elokuvia netistä ilmaiseksi, mutta mistä?

Täysin ilmaiseksi elokuvia voi katsoa Yle Areenasta. Yle Areena on kaikille käyttäjille ilmainen ja maksullista sisältöä ei ole lainkaan. MTV:llä on ilmainen Katsomo, jossa kaikki sisältö on ilmaista, tosin katsominen edellyttää mainoksen katsomista. MTV tarjoaa elokuvia myös C more -palvelussa, mutta ilmaisen kokeilujakson jälkeen palvelu on maksullinen. Nelosen suoratoistopalvelu Ruudussa on tarjolla ilmaista sisältöä ja lisäksi maksullista Ruutu+ -sisältöä. Ruutu+ tarjoaa usein myös ilmaisen kokeilujakson.

Elokuvat netissä ovat mullistaneet elokuvien katsomisen. Suoratoistopalvelut, esimerkiksi Netflix, Viaplay , Disney plus ja HBO, tarjoavat elokuvia ja sarjoja niin paljon, kuin jaksat katsoa kuukausihintaan. Suoratoistopalveluilla on tarjolla ilmainen kokeilujakso. Myös Youtubessa on nähtävissä elokuvia ilmaiseksi, mutta Youtubessa elokuvia on monella eri kielellä. Youtubella on mahdollisuus vuokrata elokuvia samaan tapaan, kuin videovuokraamoissa, ilmaisen sisällön ohella.

Valtava valikoima katsottavaa

Elokuvia netissä tarjoaa niin moni palvelu, että valinnan varan ei luulisi loppuvan kesken. Ilmaisia elokuvia on paljon saatavilla, etenkin jos hyödynnät ilmaisia kokeilujaksoja. Kokeilujaksojen kanssa on hyvä olla tarkkana, sillä sen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja summa veloitetaan jakson päätyttyä. Kokeilujaksot ovat saatavilla vain uusille asiakkaille.