Disney+ elokuvat – katso rajoituksetta suoratoistopalvelussa

post thumb
Tyylilajit
by Anna/ on 11 Apr 2021

Disney+ elokuvat – katso rajoituksetta suoratoistopalvelussa

Disney+ elokuvat ovat katsottavissa rajoituksetta Disney+:n suoratoistopalvelussa. Joukosta löytyy runsaasti erilaisia elokuvia aina sieltä rakastetuimmista klassikoista uutuuksiin. Näitä elokuvia rakastavat niin lapset kuin aikuisetkin. Suoratoistopalvelun voi tilata käyttöönsä joko kuukaudeksi kerrallaan tai sitten vuodeksi. Vuoden paketin valitessa voi säästää hinnassa, joten jos kotoa löytyy Disney-faneja, kannattaa suoratoistopalvelu ottaa käyttöön pidemmäksi aikaa. Näin omien suosikkien pariin voi palata kerta toisensa jälkeen.

Disney+ elokuvat – mitä kaikkea on tarjolla?

Jokaista varmasti kiinnostaa, mitä kaikkea Disney+:n suoratoistopalvelussa onkaan tarjolla. Toki Disneyn elokuvat ovat pääroolissa, kuten jo suoratoistopalvelun nimestä voi päätellä. Sen lisäksi myös Pixarin elokuvat ovat hyvin edustettuina. Esimerkiksi Soul – Sielun syövereissä on katsottavissa suoratoistona. Marvel Studiosin elokuvat, kuten Wanda Vision, kuuluvat myöskin Disney+:n elokuvien valikoimaan.

Disney Prinsessa -elokuvat ovat jokaisen tytön suosikkeja. Kaunotar ja hirviö, Frozen ja Mulan ovat tietysti katsottavissa suoratoistopalvelussa. Poikia taas kiinnostavat varmasti Toy Story -elokuvat, Captain America, Avengers sekä Mandalorian. Kaiken tämän löytää elokuvavalikoimasta. Katsottavaa on siis niin aivan pienille lapsille kuin jo hieman vanhemmaksi kasvaneille lapsille ja nuorille.

Viihdettä aikuisille

Disney+ on hyvä suoratoistopalvelu myös aikuisille. National Geographicin ohjelmat ovat osa tätä suoratoistopalvelua, joten niissä riittää katsottavaa. National Geographic tarjoaa muun muassa Gordon Ramsayn makuseikkailut, The Right Stuff -sarjan sekä paljon muuta. Ei myöskään kannata unohtaa, että myös Star Wars -elokuvat ovat katsottavissa palvelussa.